tiistai 1. toukokuuta 2012

Arvonta suoritettu... ja voittaja on...

Arvonnan suoritin jällee netistä löytyvällä generaattorilla ja vaikka kui mieluusti antasin palakinnon kaikille osallistujille, ni onni suosi


Olekkos Pioni kultane ja ilimotat, kummanka palakinnon mielummi otat (etellisesä postauksesa o vaihtoehot) ja tietenni osotteen, että saan paketin Itellan hellää huomaa jättää! Vastauksia oli hauska lukia ja siinä aattelin, että on se mukava, mitenkä me ihimiset ollaa erilaisia, sehä o rikkaus!! Kiitos kaikille osallistunneille ja josaki välisä järkätää taas pikkuarvontaa... ens viikonlopulle o tulosa 4-vuotiskakkua pikkuselle Rinsessalle ja miniälle masukakku töihi vietäväksi, semmosta en oo vielä päässy tekemäänkää!

Tännää käytii isännän kansa Wappulounaalla iha meille uuesa paikasa, eikä silti, ei se paikka ollu vielä iällä pilattu... mukava henkilökunta ja hyvä palavelu, tarjoilijarouva kerto, että ovat pikkusen vajjaan vuojen toimineet siinä, uus taloha se onki. Paikka oli semmone ku Ravintola Perla, Etulyötysä, vähä piilosa sielä sisäpihalla, että pittää tietää mihi o menosa... oikee oli maukas ruoka, ei harmittanu laskua maksaa ollenkaa ku kaikki oli kohillaa ja paikkanaki oikeen miellyttävä... päätettii, että ku isäntä seuraavan kerran viikolla vappaalla, ni käyää buffettilounas testaamasa. Lämpimät suosittelut, jos sielä päin liikutta... nii ja parkkipaikkojaki löyty mukavasti takapihalta!!

5 kommenttia:

 1. onnittelut Pionille :)
  Enpä ole tuosta ravintolasta ikinä kuullutkaan. Kivannäkönen paikka!

  VastaaPoista
 2. Eikai tämä voi olla tottakaan!!! Viime viikolla just poika sanoi että ajattele, et äiti olekaan pitkään aikaan voittanut mitään. Vastasin ett voiskohan johtua siitä etten tohdi enää joka arvontaan osallistua, jotta toisillakin olisi välillä mahdollisuus... =)

  No, en minä tuollaisesta voitosta voi kieltäytyäkaan... ollaanpa siis s.postilla yhteydessä. Mukavaa vapunjatkoa!

  VastaaPoista
 3. No noot sitte yhtä hyvätuurine ku mun kaks ystävää, niillä o kans semmone tuuri, että molemmat o voittanu kaikkia mahollista matkalahakorteista hotellilommiin ja kaikki siltä väliltä! Mää taas kuulun niihi, että en oo tainnu voittaa ikkää mittää :/

  VastaaPoista
 4. Onnittelut voittajalle...nyt harmittaa kun missasin koko jutun

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!