maanantai 30. huhtikuuta 2012

Arvontapalakinto...

Vielä tämän päivän ehtii mukkaan arvontaa tässä, osallistumisia onki jo mukavasti... kaikki vuojenajat o saanu kannatusta ja vieläpä mainioilla perustelluilla... moon ite kevätihimine, henkee ja verreen, ja mitä lämpimämpi kesä, sen parempi... mutta syksy saa mut masentuu iha kertakaikkiaa, oon aina ihimetelly mite jokku voiki syksystä nauttia, en keksi syksystä mittää ihanaa!! Mutta o se ihana, että makuja o monia!

Palakinnon saa siis voittaja valita, vaihtoehtoina leivonta eli sisustus.... joko tämä: peltinen pesuainepurkki, peltiset ovikyltit saunan- ja varastonovveen, vaatekaapin tuoksupusseja ja mukkaan laitan vielä kermanekan...


Tai sitte tämän... värikkäitä nomparelleja, paketti valakosta sokerimassaa, leivosvuokia, punasta elintarvikeväriä, mustikkasuklaataa, helmiäistomuväriä ja älyttömän käteviä tuosesuojahuppuja, joihi moon tutustunu aikanaa Rouva Veen kautti :D


Vielä siis innolla arvontaa mukkaan! Kyselin muute mielipitteitä uuesta sivustosta, vastauksia oli rapsakat parikymmentä... pari oli sitä mieltä, ettei mittää järkiä... yks sitä mieltä, että siinä kiikun kaakun... kaks vastasi, että ei ehkä loistava, mutta.... ja loput oliki sitä mieltä, että loistava juttu! Ja sammaa mieltä oon kyllä ittekki, tämä vaa enemmä mun silimää viehättää ja toimintaki o palijo parempi... vaikka mulla ei oo kommentoinnisa sitä  kirjaintarkistustakkaa, ni ainuttakkaa roskapostia ei oo tullu.... kaikenkaikkiaa oon tyytyväine, että muutin tänne!

Arvonta suoritettaa sitte huomena josaki välisä, mutta nyt toivotan OIKEE MUKAVAA VAPPUA KAIKILLE!!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa vappua sulle Anne!! ♥

  Ihanat on palkinnot arvonnassa, jännityksellä ootellaan kuka onnekas ne saa :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hienot palkinnot. Taitaa voittaja hyppiä riemusta kattoon : D

  Hauskaa vappua !

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä täälläkin, että hienot on palkinnot! Mun silmää kyllä miellyttää myös tämä bloggerin sivusto :)
  Mullekaan ei ol evielä ainakaan tullut ainuttakaan roskapostia. Vuodatuksessa niitä tuli ihan tuhottomasti! hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 4. Vietetään taas oikein Iloinen ja aurinkoinen Vappu!
  (Ihana arvontapalkinto!)

  VastaaPoista
 5. Voittajat tulevat olemaan onnesta ympyräisiä niin ihania tavaroita on kuvassa.
  Iloista vappua!

  VastaaPoista
 6. Ihanata vappua siullekkii :) Minäkin tykkään bloggerista paljon enemmän, miulla on korublogi vuodatuksessa ja kyllä se vaan on hankalampi käyttää kun tämä bloggeri, ei maha mitään.

  VastaaPoista
 7. Kiitos tytöt, ihkua Wappua teillekki!!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kiitos ja vielä kerran kiitos. Aivan loistava paketti!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!