sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Tyttöjen hörsellyksiä...

Pikkurinsessalle tein synttärikakkua vadelma-kinuskitäytteellä... tiaran tein valakosuklaasta ja suhhautin hopianvärisellä spraylla, tiaroja tein meleko monta, kyllä se tuo pursotus voiki olla vaikiaa, teki sitä sitte kermalla, suklaalla eli pikkeerillä... huoh, tuntuu ettei ikkää ossaa tehä pussiin oikian kokosta reikää... jos se o liian pieni, ni pursotettava tursuaa kiharalle ja jos se o liian iso, ni sieltä valluu ylimäärästä... kyllä tuohonki hommaan pitäs joku intensiivine kurssi käyä...

Mietin sitte tiaran lisäksi jottai muutaki rinsessateemaan kuuluvaa, mieleen tuli sitte se sammakkorinssi, oisko sille pitäny tehä huulet törölleen :D No on siinä ainaki tyttöjen hörsötyksiä enemmä ku tarpeeksi... Onnea Anna 4 vee!
Kaapisa muhhii vielä kuppeisa masukakku, sen kassaan illalla ja aamulla nakkaan nahkat päälle, miniä viepi sen työkavereilleen ku o huomna viimene työpäivä ja äitiysloma alakaa... huh, nyt ei ookkaa mun mummoutumine ennää ku muutamista viikoista kiinni, jännää!

Nyt hyppäsen kenkiin ja ookailen Puttaalle ystävän tykö, josa o Perfect Home kutsut, saa nähä mihin sielä sortuu... Mukavaa viikkua kaikille!

1 kommentti:

  1. Nams, nams. Kyllä maistuisi ISO pala noin nättiä kakkua. Koko päivä on mennyt ulkoilmassa joten ruokahalu on ihan mahoton ; D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!