lauantai 19. toukokuuta 2012

Pakko se o kyllä tääläki kertua...

Puolentoista vuojen ettimisen jäläkeen kuulin tännää ne ihanat taikasanat, että tervetulua meille töihi!!!! Mää siis sain työpaikan ja vieläpä oikeen mieleisen, josa pääsee hyövyntää hankittua koulutusta ja työkokemusta, miksei elämänkokemustaki... ja toistaseksi voimasa olevalla sopparilla, määräaikaset sopparit onki ollu mun tämän elämän kurimus!!! Jihuuuuuu, hienua!!!

Mutta sitte leivontahommiin... perjantaina tein poikakakun Sinin 30-vuotissynttäreille, sen tilas juhulakalun kamut ylläriksi, sammoihin juhuliin tein myös lihavoikkarin... täsäpä kuvvaa, vävy kysäs iha viattomana, että unneutinko tehä sille perintökalleuvet :D.... myönsin, että taisi taas karata käsistä, ei kyllä ollu tarkotus hevostella... tämä ei kyllä onnistunu nii hyvi, ku etelline, mutta iha kohtuuella kuitenki, oli jos jonki näköstä teknistä ongelmaa, nuo lihaksekki näyttää, niinku kylykiluut törröttäs, mutta maku o varppii ollu mainio!


Laitanpa nyt tämän voikkarikuvanki, vaikka nämä kait o mun blogisa jo nähty.... ja monneen kertaan...


Tännään oli vuorosa yhteine synttärikakku velijeksille, vanahempi pojista huokasi, että justiinsa tämmösen hän halus! Voi sitä onnellista ilimettä :D

Olin muutenki aikonu tännää aukasta Mama's & Papa'sin ovet, ku ei oo aikoihi ehtiny, mutta nyt se passasi vähä juhulavampaa kokkailla uuen työpaikan kunniaksi... alakuruokana syötiin tuoretta parsaa hollandaisekastikkeen ja uppomunan kera.... herkullista oli, vaikka uppomuna meni vähä yli, mulla oli nimittäi nii monta hommaa yhtäaikaa, että pääs vahinko tapahtuun... en oo enne keittäny tuoretta parsaa ja luin vaa netistä jostaki ohojeesta, että ne pittää kuoria.... no toisesa ohojeesa sitte mainittii, että vihiriää parsaa ei tarvi kuoria ku tyvestä, mutta määhä olin jo kerenny keritä ne kokonaa... mutta kute sanottua, ni herkullista oli!


Pääruokaa jappasin pitkät tovit, mutta sitte näin nii herkullisen maksa-annoksen, että se sitte valittiin... vähä sekasen näköne annos, ku o nuita komponentteja (tuommosia hienoja termejä moon oppinu kokkiohojelmista) nii monta ja näläkä jo nii megalomaanine, että ei kummempaa saanu aikaseksi.... nuita kokonaisia maksapihivejä en oo enne laittanu, jauhettua maksaa kylläki, ni pelotti se paistohomma, mutta nappiin meni.... kaveriksi sipulirenkaita, pikkusia pekonikuutioita, puolukkasurvosta ja kermakastiketta (joka kylläki taisi pikkuse juoksettua, mutta ei onneksi makua pilannu) Ja taas saatii tojeta, että taivaallista!!!


Jappasu jatku jäläkkärinki kansa, tarkotus oli tehä tyrnijuustokakku, mutta ku en sitä aamulla ehtiny tehä, ni hyytymisajan vuoksi piti muuttaa suunnitelmat.... tyrniä kyllä käytettii, ku mulla oli pari rasiaa pakkasesa, oisin teheny aikasemminki, jos oisin ymmärtäny, että kuinka loistava marja se o.... me kyllä rakastuttiin tyrnin makkuun molemmat, sehä o aiva uskomattoman herkullisen makune marja, ei uskos ku se o jotenki nii polosen näköne!!! Tein siis pannacottaa uusilla silikonivuokasilla, tyrnikastiketta ja tyrnisorbettia.... huh, vaikkei syönnistä oo ku pari tuntia, ni piti iha nielasta, ku aattelin sitä sorbettia, suosittelen lämpimästi kokkeileen, jos tyrniä pakkasesta löytyy.... ja kaiken lisäksi niiiiiii heleppotekone, samalla Hellapolliisin ohojeella tekkiin ku aiemminki sorbettia!Tämmöstä täälä tännää, palataa asiaa, nyt alan kattomaa telekkaria ja nostan koivet ylös ja hihittelen välisä sitä uutta työpaikkaa!!

23 kommenttia:

 1. =DDDD voi noita sun kakkuja!!
  miten joku voikin osata!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos Jaana, Mörkökakkuun ja voikkariin olinki tyytyväine, mutta poikakakun ongelmat vähä kaiveli, mutta ei se aina nii onnistu, onneksi ees välisä saa tuntia sitä onnistumisen ilua!

   Poista
 2. ONNEA uuteen työhön! Oikein mahtavalta kuulostaa! Mahtavat kakut ja mielettömän herkullisen näköiset ruuat, olisit osallistunut ravintolapäivään... Ehkä vuoden päästä päästään mekin sinun ruokia maistamaan... =) I hope so.

  Kiitos vielä siitä paketista. Mieskin on innoissaan niistä hupuista ja löytyihän niitä ihan taviskaupastakin, Kärkkäiseltä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Pioni, moon nii täpinöissäni, että en meinaa nahkoissani pysyä :D Ihana päästä töihi, ei sillä että mulla ois aika käyny pitkäksi kotonakkaa, mutta nii se vaa o, että sitä tuntee olevasa yhteiskuntakelepone vasta töitä tehesä... pölijää aatella nii, mutta näi meijät vaa kasvatettaa...

   Eipä kestä, mukava että oli mielune, enkä ihimettele olleenkaa intua niistä suojapusseista, meki ku aikanaa niihi tutustuttii, ni ilima ei oo sen jäläkeen osannu olla, oha ne nii heleppokäyttösiä verrattuna vaikka just siihe tuorekelemuun!

   Poista
  2. Millaisista hupuista/ tuorekelmun korvikkeista on oikein kyse? :)

   Poista
 3. Voi että, onnea uusiin tuuliin!! ♥ Saako kysellä, millanen työpaikka ja -tehtävä on kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli, saapi kysyä... moon toimistoihimine henkee ja verreen, mää rakastan semmosia hommia ja nyt pääsen tekkee tosi laajasti kaikkia mahollista, mulla o kolome kaupallisen alan tutkintua ja työkokemusta rutkasti kahavinkeitosta milijoonien budjettien tekkoon ja kaikkia siltä väliltä.... ihanaa, en malta oottaa että pääsen työntouhuun!!

   Poista
  2. Kiva et oot saanu noin mieluisan työpaikan! :)

   Poista
 4. Onnittelut työpaikasta! Oikein on kovin hieno juttu :) Ja tuo mörkökakku, wau! Meidän kohta 6v taitaa saada tuommosen kakun kanssa, se Mörkö kun on aina ollu huippusuosikki :)

  VastaaPoista
 5. Onnea työpaikan johdosta!
  Hienoja kakkuja ja herkullisen ja tyylikkään näköisiä ruoka-annoksia oot taas värkänny!!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia ihanaiset kommenteista!

  VastaaPoista
 7. Onnee työpaikasta ja hienosta asenteesta työtä kohtaan! Aikamoista työtä olet tehnyt taas kotioloissakin...näitä kättentöitä meinaan. Tuli näläkä, kun ruokakuvia kattelin...NAM!

  VastaaPoista
 8. Sydämelliset onnittelut uuden työpaikan johdosta. Työ se on elämän suola sanon minä, joka kohta olen aloittamassa suolattoman elämän, mutta aikansa kutakin.Toivottavasti jaksat jatkossa pitää blogia päivitettynä entiseen tahtiin, sillä se on minulle elämän sokeria Mörköineen ja poikakakuineen (mihin siinäkin voi joutua kakkulapionsa työntämään ja onko siellä joku läpileikkaus kohteesta!?)

  VastaaPoista
 9. Lämpimät Onnentoivotukset työpaikasta! Hienoa!

  VastaaPoista
 10. Hurjasti onnea uuteen työhön !
  Hienoja kakkuja olet taas tehnyt. Saavatkohan uudet työtoveritkin kakkuja kahvitauoille ; D

  VastaaPoista
 11. Onnea työpaikasta! Ja voi taivahantähäre näitä kakkuja! Hymyilyttääpi kummasti :D

  VastaaPoista
 12. Onnea työpaikan johdosta! :-) Ja hauskoja kakkuja, sekä mies että mörkö! :-)

  VastaaPoista
 13. Kiitoksia kommenteista ja onnen toivotuksista kaikille!! Moon uutisen kuultuani vieläki niinku lentoon lähösä ja nuin kymmenen minnuutin vällein (paitsi nukkuesani... ainaki luulisin) hihkasen, että mullapa se o työpaikka!!! Ja kiitos kakkukehhuistaki, ihanaa viikkua teillekki!

  VastaaPoista
 14. Supersuuret onnittelut työpaikan johdosta!

  VastaaPoista
 15. Onnea työpaikan johdosta!

  Ihan mahtavia kyllä nuo sun kakut. Ei voi taas muuta kuin ihailla. Olet kyllä taitava =)

  VastaaPoista
 16. Sylintäydeltä onnea,voin kuvitella tuntemukset...ukko oli pari vuotta työttömänä ja häntä jopa koulutettiin toisaalle jo,mutta vihdosta viimen sai oman alan paikan,se oli meidän ''lottovoitto'' :D ihania ruokia ja kakkuja,tuo masukakku on niin hellyttävä <3 jännittävää loppuodotusta tulevalle mummulle ;)Aurinkoista viikonloppua!!

  VastaaPoista
 17. Kiitos ihanaiset taas kommenteista!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!