keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Arvonta pystyy...

Etellisen arvonnan jäläkeenki o mittari pyöriny vinhasti, nii että siinä jo ois syytä arvonnalle, mutta nyt kyllä laitettaa uuen blogin kunniaksi!!! Säännöt o samat ku viimeksi eli yhen arvan saapi kommentilla ja kaks arpaa kommentin lisäksi linkittämällä arvonnan ommaan bloggiinsa ja kolome arpaa etellisten lisäksi liittymällä vielä lukijaksi.

Jätä kommenttii tieto monellako arvalla osallistut. Muista jättää mailiosote eli blogitievot, jotta palakinto sitte löytää perille. Aikaa o  maanantaihi 30.4.2012 klo 24 saakka ja voittaja saapi tälläki kertaa ite valita, että haluaako sisustuksee vai leivontaa/kokkailuu liittyvän palakinnon, senki tievon voipi jo kommenttiisa jättää... nyt vois kommentisa vaikka kertua, että onko kevät-, kesä-, syksy- vai talavi-ihimine ja perustelut sille!! Joukolla kilivan osallistuun...

Laitan vielä tähän kuvan meijä eilisaamun lenkistä, siinä taas joku jurnuttaa, mutta näkkyy kans, että mitenkä palijo täälä o vielä lunta ja tämän jäläkee sitä sato vielä lissää tuntitolokulla :/40 kommenttia:

 1. Kolomella arvalla mukkaan. Jos onni potkasee niin mieluummin leivontapalakinto. Olen jouluihiminen mutta silti kesä on paras ja valosin vuojenaika!

  VastaaPoista
 2. Olen todellakin kesä ihminen. Kaipaan valoisaa ja lämmintä aikaa aina talvella. Tästäkin vuodesta olisi tuon talvikauden voinut viettää aivan jossain muualla lämpimässä. :))
  Onnea uudelle blogille, hyvältä näyttää.

  (maija.h)

  VastaaPoista
 3. Yhellä arvalla mukana! Leivontapalkinto haaveissa jos onni suosii :) Kesäihminen oon henkeen ja vereen, sellanen kunnon auringon paiste ja vähintää +25 astetta niin johan kelepaa :D

  Hieno tää uus blogi muuten!

  Minna T

  VastaaPoista
 4. Arvonta heti alkuun, mahtavaa! :)
  Osallistun kahdella arvalla ja sisustusaiheistahan sitä halajais :)

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi tämä sinun uus, tosin täytyypi vähä katella tarkasti mitä mistäki löytyypi. Eli yhellä arvalla haluan mukkaan. Kevätihiminen oon mitä suuremmassa määrin ja oikein jo ootan kuhan tuo lumen tulo jo loppus ja rupiais kevvään tekkoon tuo luontoäiti. Potun siemet pitäs käyvä Kuopasta ostaan, liekkö tuo vielä liian aikasta? Mutta tsemppiä ja leivontapalakinto olis kiva. Tubu
  Tämä on muuten vaikiaa kirijottaa näin murteella...;)))

  VastaaPoista
 6. Kesäkesäkesä-ja-vielä-kerran-kesäihminen, aivan ehdottomasti! En voi sietää pimeää enkä kylmää (no jälkimmäistä toki esim. jäätelön muodossa ; ), joten kaamoskausi on yhtä tuskaa ja valoisampien aikojen odottelua. Vilukissamaisuudestani kertoo jotakin se, että kun joulukuussa Kanarialla muut turistit lekottelivat uima-asuissaan rannalla, niin minä vetelin sukkahousuja farkkujen alle... : D Yhdellä arvalla osallistun ja koskapa nyt on vähän päättämätön olo, niin palkintotoiveen ilmoitan sitten tuonnempana, jos sattuu onni potkaisemaan. Ihanaista alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan!! Jos onni suosii, leivontapaketti ois kiva!! Ehdottomasti kevät/kesäihminen, kun valo lisäntyy, tulee lämmin ja luonto herää eloon!! =)

  VastaaPoista
 8. Minä lähden mukaan täydellä panostuksella, eli kolmella arvalla.
  Olen ehdottomasti talvi/joulu ihminen, rakastan kylmää,lunta,räntää ja vesisadetta :)
  Olenkohan asunut liian kauan pois Suomesta? vai liekkö saanut auringon pistoksen, heh.
  Toivosin leivonta aiheista palkintoa jos onni suosii.

  VastaaPoista
 9. Talvi, ehdottomasti. Vaikka on tämäkin kevät mukavaa aikaa, eikä kesässäkään vikaa ole, ainakaan paljoa :) Ja syksykin on mukavan kirpeää aikaa. Mutta talvi on kauneudessaan parasta. Saanen linkittää siut omaan, vasta-aloittamaani Puustipirtti-blogiini? ( http://puustipirtti.blogspot.com/ )

  VastaaPoista
 10. Niin ja kolmella arvalla osallistun :)

  VastaaPoista
 11. Minä taidan olla kesäihminen tai olisikon lomaihminen paras lähimpänä totuutta ; ) No, jokatapauksessa kesällähän sitä lomaa eniten on.
  Mukana 3 arvalla ja jotain leivonta-aiheista tietty toivoisin.

  VastaaPoista
 12. Minä olen ennen kaikkea sisäihminen,luen luonnonkuvauksia mieluummin kuin altistan itseni ulkoilmalle.Ikkunasta saatan vilkaista säätä, jotta osaan pukeutua sopivasti, jos on pakko mennä ovesta ulos.Kun huomaan kesän tulleen, pieni myönnytys: ikkunat saavat olla auki.Kaikenlaisia se maa päällään kantaa!Olen kaiketi yhdellä arvalla mukana, mutta nyt on osallistuminen tärkeämpää kuin voitto. Kiva lukea ihmisten kommentteja.

  VastaaPoista
 13. Sinä out kyllä ihan huippu ihmine <3 Välillä on ollu tuo sinun ploki unohuksissa kun oun vähentäny surhvailua van nyt piti istuo tovi kun luin kaekki päevitykset.
  Minen ikinä mittään mistään voeta joten ihan sama kumman valihtisin, soat ite peätteä. Aurinkoesta kevättä!

  VastaaPoista
 14. Kolmella arvalla mukana:D

  Oon vähä joka vuodenajan ihminen. Kaikista vuodenajoista löytyy ne parhaat hetket ja valitettavasti ne pahimmakki.

  VastaaPoista
 15. Osallistun yhellä arvalla! Eka kertaa löysin blogiisi sattuman kautta. Mukava ku kirjotat murteella! :)

  VastaaPoista
 16. Mukana tietysti ja kahdella arvalla mennään! Teretulemast bloggeriin, uusi osoite vaihdettu!

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukana! Leivonta-aiheinen palkinto toiveissa :) Kesä ihminen olen koska ei tarvitse pukea liikaa päälle :D ja luonto on niin kaunis silloin, paitsi että lämpöä ei saa olla kuin 20-25astetta että hyvin tarkenee muttei tule liian kuuma :D

  VastaaPoista
 18. kahella arvalla mukana.
  Minä oon kyllä niin kesäihminen!! Rakastan lämpöä :) Toki oma viehätyksensä jokasessa vuodenajassa on, mutta tuo kesä on niin lyhyt ja talvi niiiiiiiiiiiiiiin pitkä :D
  Ja sisustukseen liittyvä palkinto, jos niin hyvin pääsis käymään, et voittas!

  VastaaPoista
 19. Mortse ja Onnittelut uudesta, melkosen kivan näkösestä blogista =) Pakko tosiaan myöntää, et tää on vaan tyylikkäämmän näkönen, vuodatuksen tylsän olemuksen rinnalla !
  Mä napsasen mukaani kaks arpaa... jos osaan jostain kohtaa liittyä lukijaks ;)
  Ja vaihdan tietty osotteen tonne mun vaklauslistaan :)

  VastaaPoista
 20. Ihana pohja mä oon kevät ihminen ihanaa kun kaikki herää ja alkaa kasvaa

  VastaaPoista
 21. Olen yhdellä mukana ja jos onni osuu kohdalle, niin toivoisin leivonta-aiheista palkintoa. Olen kyllä syksy-ihminen. Pidän syksyn väreistä ja kauneudesta, tummuvista illoista ja alkavasta joulun odotuksesta.
  teijadotlentoatelisanetdotfi

  VastaaPoista
 22. Hieno blogi sinulla. Osallistun kolmella arvalla :) Jos arpaonni on suotuinen, toivoisin leivonta-aiheista palkintoa. Olen ehkä kaikkein eniten kevät ja syksy-ihminen. Keväällä ihana haistella kevään tuoksua ja kuunnella lintujen laulua. Syksyllä mukava tuntea ilman kirpeys ja alkaa Joulun odotus :)

  VastaaPoista
 23. Mukana ollaan, siis kait kahdella, kommentoimalla ja liittymällä lukijaksi...vai miten se nyt meni. Kevät on ihmisen parasta aikaa, kun pysyy vaan ulkona eikä kattele villakoirien kipittelyä sisällä. Mistä kummasta niitä tulee, ovat kai talven kyyhötelleet sängyn alla... Onneksi pihalla riittää puuhaa!

  VastaaPoista
 24. Hellureit! Kiva, kun poikkesit minunkin raakileblogissa! Olen mukana arvonnassa käsittääkseni (?)kahdella arvalla. Liityin jäseneksi tämän kommentin lisäksi. Vaikea kysymys tuo vuodenaikajuttu, kun kaikissa on omat hyvät puolensa! Mutta, kuten monet muutkin ovat maininneet: valoisuus ja luonnon parhaat puolet tekevät keväästä ja kesästä niin upeita, että vastaan kesä.

  VastaaPoista
 25. Miekii mukaan!!
  Yhellä lähetää liikkeelle...
  Kevätkesä immeisii sitä ollaa,
  siinä kohi ku omenapuut kukkii :)
  Leivon ja sisustelen, etummaista enemmän,
  aika ihanat sivut siulla :)
  -Humiela-

  VastaaPoista
 26. Hui, mie en ollutkaan vielä osallistunut arvontaan! Tällä kommentilla siis kahdella arvalla mukaan arvontaan. Palkinnoksi kävis kyllä kumpi vaan, mutta taidan nyt kuitenkin kallistua tuo sisustusaiheisen palkinnon puolelle.

  Mä olen kevätihminen. Kevät on niin ihanaa aikaa, kun luonto alkaa heräillä talven jäljiltä taas eloon eikä kauniinpinakaan päivinä ole vielä liian kuuma.

  VastaaPoista
 27. Arvontaan mukaan innolla, palkinnot houkuttelevat molemmat :) Keväästä tykkään eniten: kesällä valitan kuumaa, syksyllä sadetta ja talvella kylmää!

  VastaaPoista
 28. Mää taijan olla vähä joka laatua. Kevät on ehkä kuitenkin kaikista paras vuodenaika, uuden alku. Kesällä on meri ja aurinko, syksyllä sienet ja upeat myrskyt, talvella joulu ja lumi -kaikissa on hyvät puolensa :)

  Yhdellä arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 29. Ihana toi jurnutuskuva! :-) Tosi vaikea kysymys! Sellainen asia jota olen usein pohtinut, mutta en ole oikeastaan koskaan löytänyt varmaa vastausta.

  Pidän jollakin tavalla jokaisesta vuodenajasta.. talvesta tosin vähiten kylmyyden takia, mutta rakastan Joulua ja koirien kanssa lumihangissa peuhaamista! Kevät on ihanaa aikaa, kun odottelee kesän tuloa ja luonto alkaa elämään :-) Kesällä taas on superlämmin, grillailua, paljon matkustelua ja etenkin saa syödä paljon tuoreita marjoja ja hedelmiä<3 Syksyllä taas pidän siitä, kun illat alkavat viilenemään ja syksy tuoksuu ulkona. Voi alkaa polttamaan enemmän kynttilöitä ja suunnitella monia synttärijuhlia joita meillä on aina paljon syksyisin :-)

  VastaaPoista
 30. Osuinpa sattumalta tänne mukavaan blogiisi. Syksyllä syntyneenä pidän syysiltojen hämäryydestä ja luonnon lepoon asettumisesta ja rauhoittumisesta.
  Yhdellä arvalla mukaan kisaan. Sisustuspuoli kiinnostaa. Menestystä blogillesi.

  VastaaPoista
 31. Mukavan näkönen tämä uuski ploki! :) Liittyin lukijaksikki, nii jos muistas käyvä muissaki ku Vuodatuksen plokkeissa. :)
  Ihan hirvittävän vaikia kysymys. KEVÄÄLLÄ oon ihan mielissään, ku alakaa olla valosampaa ja saa miettiä pihajuttuja ym..KESÄSTÄ tykkään ku lastenki kans on heleppo mennä ulos kummemmin pukematta..ja kun isännälläki on lommaa..ja on lämmin (paitsi liian lämpimästä en kyllä nauti pikkusten kans)..Ja jos sinne pihalle on kevväällä saanu kylyvettyä jotaki, nii ai että ne oman maan potut ja porkkanat ja salaatit onki ihania! SYKSYLLÄ nautin pimmeistä illoista ja poltan hirviänä kynttilöitä ja pijän uunissa ja takassa tulia..Ja TALVELLA on sitte ihana ku on lunta ja se JOULU!<3
  En kyllä ihan oikiasti osaa valita..Nyt tietenki kevät tuntuu parhaalta! =)
  Sanotaampa vaikka niin, että palakinto sais olla jottain keittiöön liittyvvää, jos sattusin voittammaan.. Määrittele ite onko se leivontaan vai sisustukseen..;D

  VastaaPoista
 32. Olen ehdottomasti kesäihminen, vaan kesä ai saisi olla paahteisen kuuma...enää näin vanhemmalla iällä. Ennen oli sitä parempi mitä kuumempaa oli... vaan ei keväässäkään mitään vipkaa ole. talven ylipääsy on sellaista pakollista... ei tykkää... kesä esim luoonon takia ja"hermolevon" eli saapi tehä sitä mitä ite haluaa, eikä työ rajoita muita tekemisiä. Yksi srpa piisaa, leiovntapalkinto tulee jos on tullakseen...

  VastaaPoista
 33. Kevät ja kesä on iiiihanaista aikaa! Se valo, vehreys, kukat ja lämpö, aah. Kesällä melkein asutaan ulkona, ovetkin auki aamusta iltaan, jollei nyt aivan kurja sää ole;) Kivan raikas tää blogin ilme. Mulle kelpaapi ihan kumpi palkintotyyppi vaan:)

  VastaaPoista
 34. Mukana ollaan, yhdellä. Sisustuspalkinto olisi mieluisampi, koska leivontapuolella olen niin omiin resepteihini ja aineksiin jämähtänyt.
  Olen kevätihminen. Huhti- ja toukokuu ovat vuoden parasta aikaa, kesäkuukaan ei enää ole niiden veroinen.

  VastaaPoista
 35. Olen yhdellä mukana. Leivonta- ja kokkauspalkinto olisi mieluisa yllätys. Vuodenajoista suosikkini on kevät; värit ovat kauneimmillaan ja luonnossa voi seurata kehittymistä joka päivä.

  VastaaPoista
 36. Yhdellä arvalla mukana! Ja sisustus palkinto olisi mukavempi :)

  VastaaPoista
 37. Apuaaa, mulla on mennyt ihan ohi tämä, JAIKS! Kolmella arvalla lähden mukaan kokeilemaan onneani :O) Sisustuspakettia siis tavoittelen ;D

  VastaaPoista
 38. Ihan olin unohtanut tämän arvonnan, mutta onneksi ehdin vielä mukaan:) Minä olen kyllä syksy- ja kevätihminen: ei ole liian kuuma eikä kylmä ja jos sataa vettä tai räpsii räntää, niin kyllä sisälläkin aina jotain tekemistä keksii;) Toisaalta noihin vuodenaikoihin ajoittuu minun suurin inhokkihomma, haravoiti, joka on onneksi tältä keväältä jo hoidettu:) Yhdellä arvalla mukana ja jos onni suosii niin sisustuspalkinto.

  VastaaPoista
 39. Arvalla mukana sisustuspalkintoa tavoittelemassa :)Pidän keväästä ja kesästä, keväällä luonnon heräämisestä ja kesällä auringosta ja lämmöstä.

  VastaaPoista
 40. Yhdellä arvalla mukaan. Kevät on ihanaa aikaa kun luonto puhkeaa kukkaan, sitä aikaa on ihana seurata!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!