maanantai 16. huhtikuuta 2012

Tervetulua...

Täälä jatketaa puuhastelua, Vuojatuksen blogi sai nyt jäähä, eikä sinne ennää päivityksiä tuu... ootha kultane, jos oon sun linkkilistoilla, ni kehtaakko entrata tämän uuven osotteen sinnekki!! Vanahan blogin juttuja en alakanu tänne siirtelee, siinois ollu iha liia iso homma, mittarin otin kuitenki mukkaan sieltä ja jääköö se loppu sinne bittiavaruuteen, linkin lisäsin tuoho vasemmalle puole.

Kyllä mulla o Vuojatuksesaki pelannu blogi iha mainiosti, mutta se o jotenki köpösemmä näköne näihi Bloggerin sivvuihi verrattuna. Opettelusaha se tämäki ensi o, että mitä mistäki löytyy, mutta hyvälle vaikuttaa!! Tulipaha nyt sitte tämäki tehtyä, aattelin sitä jo monta kuukautta sitte, vaa ei vaa oo saanu aikaseksi. Nyt lähen lenkille, sielä alakoki justiinsa aurinko paistamaa... loppuviikosta tullee sitte uusia päivityksiä tänne, käyhäähä kurkkimasa ja käyesä jättääkää sana eli kaks, usiampi o aina lussaa!!


17 kommenttia:

 1. No katopa vaan...uudelta näyttää - aika kivan näköistä!
  Meikäläinenkin yrittää rakennella omia sivujaan. Vaiheessahan ne vielä ovat... Joskus kysäisit kommenttini jälkeen, että onko sellaisia. Nyt on: www.talojarvenrannalla.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kylläpä tämä blogi näyttää nyt kivalle.
  Bloggeriin siirtymistä olen minäkin useamman kerran harkinnut ja kertaalleen sinne pohjankin tehnyt, mutta sitten loppui osaaminen/innostus. Täytyy varmaankin joskus koitaa taas uudestaan, jospa osaisin : )
  Nyt vaan muuttelemaan tätä sinun osoitetta ja uusia postauksia oottelemaan.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivalta näyttää tämä uusi blogisi. Ihana tuo yläbanneri! Onnea ja menestystä uudelle blogillesi!

  VastaaPoista
 4. No ohhoh, kaikkea villiä se kevät saa aikaiseksi! : ) Onnea uuteen kauniiseen kotiin! Meikäläisen silmin katsottuna tosin se vanhakin blogi näytti oikein hyvältä, mutta eiköhän sitä äkkiä myös tähän uuteen ulkoasuun totu. : ) Aurinkoista alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa et sinäkin siirryit tänne!! Kyllä bloggeri hakkaa vuodatuksen mennen tullen. Ja nopeesti tän käytön oppii, vaik oli se mullakin alkuun hakusessa :D

  Uusia postauksia ootellessa! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanaiset ihanista kommenteista!!! Tämä o nii hauska tämä Bloggeri, että ehä mää meinaa malttaa imuria kaivaa kaapista :D :D Kaikelaisia hienoja toimintoja ja tämä kyllä näyttää paremmalle ku entine!

  VastaaPoista
 7. Jei, löysin minäkin tieni tänne ja täällä tulen nyt sitten pysymään, en lähe kulumallakaan :)

  Mä niin koitin kerran tehä sisustusblogia tänne bloggeriin, mut ei.... ei suju niin ei suju. En vaan yksinkertaisesti osannut, en sitte millään :)

  VastaaPoista
 8. Jee, muutit bloggeriin :O) Lukijaksi kirjauduin heti ;D

  VastaaPoista
 9. Heh, no viime sain aikaseksi ja kyllä oonki tyytyväine!!! Ja jeee, mulla o jo kaks jäsentä :D :D :D

  Voi Eija, kieltämättä piti välisä vähä raapia päätä, että mitenkä joku juttu tehhää, mutta kyllä tämä o niiiii kätevä ja se ihku onnistumisen tunne, ku hoksaa että ai jaa joo näihä tää tehhää!!!

  Nyt pittää varppii arvonta laittaa pystyy uuen blogin kunniaksi :D

  VastaaPoista
 10. kiva,tämä bloggeri tuntuu aina toimivan paremmin(kin)kuin vuodatus,tiedä sitten...saapi nähdä,mitä tässä itse pitää tehdä,kun blogin kuvakapasiteetti alkaa täyttyä,en ainakaan osta lisätilaa(joskushan sitä saatiin lisää) ja vuodatuksessa aikanaan sanottiin,ettei toista blogia saisi sinne perustaa,kun suunittelin jo kakkos ruokablogia.No,pitää miettiä ja kuulostella :)

  VastaaPoista
 11. Kevyen ja keväisen näköinen tämä bloggisivu.
  Onnea uuteen blogiin! Jatka samalla tavalla kuin vuodatuksessa, niin saamme nauttia postauksistasi!

  VastaaPoista
 12. Hyvältä näyttää tää sun bloggerin blogikin! :) Sait sen sitte siirrettyä tänne ja näyttää sulla sujuvan paremmin, kun mulla :D

  VastaaPoista
 13. Hei vaan!
  Uudet sivut näyttävät hienoilta ja tulen vierailemaan ja katsastamaan sinun kuulumisia! Kirsi

  VastaaPoista
 14. Hyvänen aika, täällähän on tungoksesta päätellen tupaantuliaiset menossa!Raikkaan ja pirteän näköistä, mutta pääasia on, että täältä löytyy sama reipas emäntä.

  VastaaPoista
 15. Kiitos Kirsi ja Lisse!! Tiijä Lisse reippaasta, mutta sama emäntä kyllä o! :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!