lauantai 16. maaliskuuta 2013

Palomies-Paavon 2-vuotis kakkua...

Paavo o innostunu paloautoista, polliisiautoista ja muista miehisistä juttuista... aattelin, että äkkiäkös yhen paloauton tekkee... se o aika hauskaa, että kerrasta toisee mää harhaannun tuoho äkkiäkösjutskaan ja saan huomata, että helepompi ois kasvattaa vaikka siivet itellesä :/ No näillä mennää ja vaikka itte en nii tyytyväine ollukkaa, ni Paavoon kakku o uponnu ku väärä raha, oon ennenki tojennu, että lapset ei niitä virheitä nää tai ehkä ne näkkee, mutta eivät paa pahaksee :D Kakusa mansikka-valakosuklaatäyte...Sammoihi Paavon juhuliin meni myös lihavoikkari, paistoin uunisa kokonaisen possunpaistin, täytteeseen sitä silippusin ja päälle siivutin...


Eile oli nuita kakkuhommia, ni ruuanlaiton kuittasin herkkuhamppareilla... mulla oli pakkasesa vielä niitä hampurilaissämpylöitä, isäntä taas peukutti ku oli nii hyvvää... kauhulla oottelen, että sannooko se joku päivä mun ei nii onnistunutta keitosta syyesä, että "Anne, voit pakata veitsesi ja lähteä!" Ei kai sentää :D :D :DSauna alakaa olla lämmin, kömmin lauteille köllöttellee ja nostan jalat seinälle, mukavaa lauantai-iltaa blogiystäville!

15 kommenttia:

 1. Wau, miten hieno paloauto! Auton ikkunasta kurkistava palomies on piste iin päälle :) Mitä kakkupohjaa käytit tähän kakkuun? Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Tuo paloautokakku on todella hieno. Olet tehnyt jälleen aivan loistavaa työtä. Ihan mielettömän tarkkoja yksityiskohtia tuossa kakussa ja todellakin tuo palomies on piste iin päälle. Kaunis on tuo voileipäkakkukin...taattua Annen laatua...ja ihan heti voisin vetästä nassuun tuon hampparinkin ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno paloauto!! Kyllä se niin on kun itsekin omaa kakkuani väkersin, että vähintään kerran se pitää tehdä niin seuraavalla kerralla on viisaampi :)

  VastaaPoista
 4. Upea kakku taas kerran1 Aivan mahtavaa työtä! Veitsien pakkaamista ei tarvi kyllä odotella, on nämä tekeleet ihan loistavia! Että ekaks paistat paistin ja sitten teet voikkarikakun. Se on jotain se.

  VastaaPoista
 5. Kyllä Paavo sai hienon kaku ja voikkarikin on tosi kaunis:)

  VastaaPoista
 6. Huumorinkukka kiittää ja kumartaa ihanista kommenteista! <3

  VastaaPoista
 7. Voi tsiis, kun tuo voileipäkakku näyttää hyvältä! Kyllä paloautokin, mutta kun minä tykkään enempi suolaiseta hyvästä!

  VastaaPoista
 8. Uppee! Ja tuo voikkari on kans aivan mielettömän kaunis.

  VastaaPoista
 9. Heh! Mä just nauroin miehelle yks päivä että "voit pakata veitses ja lähteä" kun kokkailun jälkeen oli jättänyt keittiön aikamoiseen kuntoon :D

  Paloautokakku on hieno! Sä se jaksat tehdä tuollaisia hienoja kakkuja aina, mun kakuissa on koristeena aina vaan jotain kermavaahtoa, marjoja ja suklaata. Ja mites toi hamppari, näyttääkö vähän hyvältä!! NAMS ;D

  VastaaPoista
 10. upeita tuotoksia jälleen...Hyvää Pääsiäisen aikaa =)

  VastaaPoista
 11. Oii, mikä hamppari! Tuli heti vesikielelle!:) Ja tosi upeita kakkuja taas kerran!:)

  VastaaPoista
 12. Mahtava kakku! Meidän pienin olisi tästä ihan haltioissaan :D

  Voikkarikin näyttää superhyvältä!! Ja hampparit myös, sanomattakin selvää? ;D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!