lauantai 24. marraskuuta 2012

Jeeee, Puuhis onnistu!

Pikku-Juhon kakkuun toivottii Puuha-Peteä ja muutama kaveri... koristeet synty sujuvasti ja olin oikeenki tyytyväine niihi, kakku itessää tullee vasta parin viikon päästä. Näitä tarvitaa välisä näitä onnistumisia, siksi monasti moon aikonu iskiä hanskat tiskiin koko leipomisharrastuksen kansa, kuka se päntiönnää haluaa mielesä pahottaa... mutta tästä tuli taas uutta intua tähä hommeliin :D Sitä ei pitäs ittiäsä verrata näihi meijä Suomen huippuihi, vaa olla tyytyväine siihe mitä ite saa aikaseksi. Voi ku se elämä oiski palijo helepompaa, ku ei ois iteltää nii palijo vailla, vaa hyväksys sen mihinkä kykenee, olipa kyse sitte mistä tahasa asiasta...

Sen verran olin kyllä ketku, että laitoin Puuhiksen kömpimää viemäristä, että säästyin jalakojen teolta ja sillä lailla sain sitte vähä isomman tuosta torsosta. Mutta siis kivat tuli, kattokaapa...


Harrastelijakuvvaajalle tämä pimiä aika o haasteelline, ylemmäsä kuvasa säätiin käsipelillä valotusta, se vaa o hankalaa pittää käsi vakkaana pitemmän valotusajan takia ja niinpä niistä tahtoo tulla sitte tärähtäneitä... meinaan niistä kuvista siis ... moon vähä haaveillu, että ostas jonku sortin telineen tuolle kameralle, ni sais parempia kuvia aikaseksi, kakkuista ja ruoka-annoksista.

Tulin justiinsa tyttöjen kansa lenkiltä, iha kiva ilima oli ku ei tuullu yhtää eikä ees satanu, märkää o kyllä muutenki ku vettä o tullu koko viikon. Lämpöasteita o ollu viis, yhtenä päivänä jopa kuus astetta, sehä oli jo puolet enemmä ku täälä oli Juhannuksena, aika hauskaa :D

Mulla rasvakeitin tuosa tohisee, ihanat wingsit valamistuu, sitte alakaa herkuttelu... telekkarisa o viieltä alakanu Vain Elämää -maratooni, alan kattomaa sitä ku meillä jäi muutamat ensimmäiset jaksot kattomatta. Eilen katottiin se viimene duettopäivä-jakso ja se kyllä oikiasti o semmone hyvän tuulen ohojelma!

Mukavaa lauantai-iltaa täälä piipahtaville!


3 kommenttia:

 1. no oot kyllä todellakin onnistunut! Tosi hienot koristeet!! Ite en ikinä pystys tohon muotoiluun. Ja hei, kirjaimetkin oot saanut onnistumaan.
  Nyt kyllä jätät sen itteltäs liikoja vaatimisen pois tai ainaki vähennät ;)
  jokanen tekee omanlaisiansa luomuksia. Kyllä sitä itekin sortuu siihen et vertaa noihin huippuihin, mutta pitää muistaa, että harrastelijoita tässä ollaan!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hieno kakku! Totta puhut, ettei kannata itseään vertailla muihin, mutta...niin vaan valitettavasti usein käy.Olet kyllä niin mahtava leipoja, että voit vertailla ihan kehen vaan!

  Pakkasia ja lunta ovat luvanneet Suomeen. Kivaahan se on kun on lunta talvella ja valaisee se ihanasti tienoon.

  Meillä on tänään Lou Krahtong-juhla täällä. Viedään kukkaseppeleitä merelle ja niissä palaa kynttilät. Silloin me täällä muistelemme omia rakkaitamme tuolla ylhäällä.

  Joulu alkaa jo täälläkin näkyä ja kuulua. Hassun oloista, kun varsainaista joulua ei kovin moni thaimaalainen vietä.

  HYviä kokkauksia!

  VastaaPoista
 3. Hieno on koriste! Ja hyvä idea tuo viemäristä kömpiminen, niin säästyy jalkojen teolta! :-D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!