tiistai 23. lokakuuta 2012

Tulipa kokkeiltua...

Ostin Bangkokista vuosia sitte pari muffinssipeltiä, iha vaa ku olivat nii halapoja. No ei oo tullu käytettyä, mutta ku täsä kerrattai löysin ne kaapista, ni eile sitte kokkeilin. Voi juutas, mää en oo viittiny muffinsseja tehä, ku luulin, että ne o monimutkasia, mutta nehä oli heleppoja ja noppeita ku mikkä!!!

Nappasin ohojeen Hannelelta Täyttä elämää-blogista, vähä tuunasin sitä Marianne-crushilla, oisinko vähä vajjaan desin lisänny... ja tein tuolla ohojeen määrällä yheksän, ni sain muhevia.... paistoin 14 minnuuttia 190 asteesa, ku mun uuni o aika tehokas ja olipa ne muhevia ja makusia!!! Se tuo paistoaika o jokkaisen melekeen ite aateltava, ku tuntee uunisakki parraite :D

Ulukona näkkyy oleva yli kolome astetta lämmintä, pilivesä kylläki, mutta ei saja mittää... täsä männä päivänä tuliki jo sitä esimakua räntäsatteesta :/ Pallaillaa asiaa!

3 kommenttia:

 1. Hyvähän se on että edes joskus tulee kokeiltua....mulla ovat odottaneet madeleinepellit pääsyä käyttöön ja tällä viikolla taitaa se viimeinkin tapahtua. Jos sais sen verran inspiraatiota.

  Mulla on todellakin ollut koko syksyn häslinkiä blogin osoitteen ja muun toimimattomuuden takia. Domainista selvisi viimein eilen almamedian toimesta sen verran ettei se ole enää kenenkään hallinnassa, joten toiveita olis että saisin sen lunastettua itselleni lähiaikoina. Muutoin blogi on ihan julissa, kuukausittaiset päivitykset eivät näy, muutamat sivulaatikot ei toimi, blogipohja vaihtui tuohon vanhaan omia aikojaan, eik anna muuttaa sitä nyt olleskaan yms... vaan näillä mennään. Jospa bloggailuinto taas viriäisi uudelleen, jos ei vuodatuksessa niin sitten jossain muualla.

  Meillä satoi eilen kahteen otteeseeen lunta/räntää... huurteista luontoa onkin hyvä katsella näin lomaviikon kunniaksi.

  VastaaPoista
 2. Rakastan juuri tuollaisia nopeita (oon hätähousu) herkkuja! Muffinseja teen usein, sekä suolaisia että makeita.
  Ostin vuosi sitten muffinipellin, joka on tehty silikonista ja onhan helppoa nykyisin. Ei voiteluja eikä muuta kuin taikina kuoppiin ja uuniin!
  Sinun tekeleesi on kyllä hiano! Koristeet ja kaikki!

  VastaaPoista
 3. komiat muffinssit :) enpä ole tehnyt aikoihin,mutta jospa lasten halloween juhliin ensi vkl

  joko on satanut lunta,täällä on ensilumi,joka kyllä vissiin sulaa pois vielä,nyt tuntuu sää lämpenevän taas,parhaimmillaan oli viikonloppuna -8 astetta

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!