lauantai 20. lokakuuta 2012

Olipa tännää...

kerrassaa komia syyspäivä, jopa mää nautin siitä iha suunnattomasti... aurinko paisto siniseltä taivaalta, ei tuullu yhtää ja oli jopa muutama lämpöaste, nyt näkkyy oleva jo -5 astetta. Keitettii kahavit termarii ja tehtii tyttöjen kansa piiiiitkä lenkki, kannon nokasa istuttii ja ryypättii kahavit, nautittii viimesistä auringonsätteistä, tämän koomi sitä ei taija muutamaa kuukautee näkyäkkää :/ Vaikka kyllä ne taisi huomiselle yhtä komiaa säätä luvata... jos vaa o yhtä nätti ku tännää, ni kävellää vielä pitemmälle, sielä o laavu ni käyää makkaran paistosa.

Meijä nuori pari o tänä aamuna lentäny Epsanjaa, viesti tuli päivällä, että ovat perillä ja sielä kuulemma tarkenee :D Sannoin tytölle, että kattoo josko sieltä löytys jotaki ihanaa leivontahörsellystä tai ainaki vaikka aitoja vanilijatankoja, ne ku o täälä nii pirun kalliita, vaikka kallis maa se taitaa Epsanjaki olla, onneksi niillä o se all inclusive-jutska, ni ei ruokailut vie matkakassaa... moon nii ilone, että ne pääsi lommailee, varppii mukava loma.

Lenkin jäläkee alakoin pizzan tekkoo, mikkää ei voita ite tehtyä pizzaa, ku tekkee pohojan ja kastikkeenki iha ite...ja kinkkuna käyttää oikiaa eikä niitä pizzasuikaleita, jaiks... kyllä vei kielen mennessää, ainut että unneutin ostaa tuoreen ananaksen, ni piti käyttää purkkitavaraa, mutta kyllä se sielä meni.... slurps, se tuo mozzarella passaa pizzaan niinku nokka päähä!


Toissa pyhänä tein ystävän miehen 50-vuotispäiville täytekakun, joho tuli se aiemmasa postauksesa ollu purjevene... siihe oli vaikia keksiä lisäksi muuta koristetta, ettei tuu iha lastenkakun näköne, ni en sitte laittanu muuta ku sen venhosen... sammoihin juhuliin meni lihakakkuki....Päivitin tuon linkkilistan, kyllä o moni muuttanu Bloggerin puolelle, enkä kyllä yhtää ihimettele... jos joku haluaa mun listoille, ni soppii hihkasta. Ne o nii käteviä, ku haluaa kakku- ja ruokabloggeisa surffata, pääsee mukavasti etenee... Jaa-a, alakasko vahtaan telekkaria vai ottasko kirjan kättee... ei kyllä mää taijan surffata kattelemasa, että mitäkä herkkuja ne blogiystävät o jauhoista kasanneet! Mukavaa lauantaita kaikille.


8 kommenttia:

 1. Komiat on taas kakut!
  Ai, niin ihanalta kuullosti tuo teijän kävelylenkki! Kiireettä kannon nokassa kahvetta, ah!
  Ps. Ootko jo käyny osallistumassa Kakkukioskin arvontaan? Vielä ehdit ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Krisse ja joops, kävin justiinsa, kyllä o hienon näköne blogi sulla, jotenki se tämä Bloggeri o palijo tyylikkäämpi ku vuojatus.... ja mikä parasta, tänne ne kiinalaiset paskapostin lähettäjät ei ainakkaa vielä oo löytäny!!!

  VastaaPoista
 3. Sinulla on ihana tapa kirjoittaa ja pystyn kuvittelemaan itseni kannon nokkaan ;) Voi että kun kahvit kuulostaa hyvälle, pakkasia jo hieman odotellessa. Me olemme saaneet vielä päivisin nauttia noin +10 asteen lämmöstä.
  Jos haluat, minut saa linkittää, olen tosin tälläinen aloittelija :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos MinttuMaaria kommentista, justiinsa tultiin kottiin ja mukava reissu oli, iso mettoki puluputti puun latvasa, siinä oli koirilla ihimettelemistä. Mulla oli kameraki mukana, mutta akku perhana oli tyhyjä, ni en saanu kuvan kuvvaa :/

  Lisäsin sunt listoille, ni löyvän sun bloggiin vastaki.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että olet nauttinut metsäretkestä. Metsä, aurinko ja hyvä seura on aina poikaa...

  Ihanat kakut olet taas väsännyt! Kauniita ja varmaan herkullisia. Maistuis varmaan mullekin! Hih!

  VastaaPoista
 6. Komioita kaakkuja ja pitsa on aina herkkua. Minä pinnaan usein miten soosin teosta ja laitan vaan tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia maustettuna.

  VastaaPoista
 7. Tää on kyllä niin kaunis kakku, huoh!

  VastaaPoista
 8. Hienoja kakkuja, poikakin ihaili venekakkua "vähän siisti!"
  Ja pitsa näyttää just niin hyvältä että tekis mieli nuolasta näyttöä :D

  Hyvää uutta vuotta 2013 sinulle!!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!