lauantai 24. kesäkuuta 2017

Heinäkuuksi vaihtuu...

Niinpä, heinäkuuksi tosiaan pian vaihtuu ja mulla tasan yks päivitys tälle vuojelle... ei sillä, kiirettä on pielly päivätyön lisäksi kakkuilut, mutta ei vaan oo tänne kerenny päivittellee. Täsäpä kuvapläjjäystä viime päivityksen jäliltä... ensin valamistujaispäivän kakkuja.

 

Täsä lähempää tämä astetta rockimpi koriste mussiikkilukiosta kirjottanneelle...

Lusikkaleipiä, bebe-leivoksia ja macaronsejaki meni juhuliin...


Ja tieten liha- ja kalavoikkareita...

Kevvään korvalla tein vadelmakakkuja pyöreisiin 90-vuotisjuhuliin...

Lastenkakkuja...

Rippikakkuja...


Näihin seuraaviin rippijuhuliin tein täytekakun, amerikkalaisen juustokakun, lohivoikkarin, kinkkupiirakan, lusikkaleipiä ja suklaahippupikkuleipiä. Loistoräsehti suklaahippuihin löytyy Wicked sweet kitchen -blogista, Apukokki sai maistella testierän, ynisi ettei ikkää ennää osta kaupasta suklaahippukeksejä ja oliki ne kyllä hyviä :D Kävin juhulisa myös emännän virkaa toimittamasa eli kahavinkeittohommisa.
Ristiäiskakkua....

No joo, tulihan siinä jo jokunen kuva :D Eilen muuten käytiin ensimmäisen kerran kattomasa tuosa meijän lähellä koiraratalla juoksukisoja, kyllä ne juoksee mahottoman lujjaa. Sinne meijät sai Rouva V, joka oli Turusta asti tuonu koirasa kilipailuihi. Rouva Veehen tutustuin heti bloggauksen alakumetreillä ja täsä vuosien varrella ollaan muutaman kerran tavattu, ovat tuosa meijän lähellä olevalla leirintäalueella ja ku o mainio ilima, ni lähetäänki käymään sielä kahavittelemasa. Mukavaa Jussia täälä piipahtaville, ollaan ihimisiksi! Tietenki lähtee ne yhet erikoisterveiset matkaan, vastaanottaja kyllä tietää kenestä o kyse <3


5 kommenttia:

 1. Onpa ihania herkkuja! Nuo sun voileipäkakutkin niin upeita!

  VastaaPoista
 2. No tulihan se postaus sieltä! Ei sinua totisesti voisi velttoilusta syyttää, vaikka päivätyötä ei olisi ollenkaan. Liukuhihnalta upeita makeita ja suolaisia herkkuja, juhlan/sankarin mukaan ideoituja uniikkeja luomuksia. minä aprikoin hetken, että onpas sitten löytynyt teemaan sopiva koristekitarakin ja sitten tajusin, että se on ihan omakätinen tuote - siinä missä se hulvaton käsikin. Taidokasta ja hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Lisse, ihana kuulla sustakin, laitan sulle postia heti ehtiessäni <3 Nii ja kiitos kehhuista, kyllä ne leipurin syäntä aina lämmittää <3

   Poista
 3. Mahtavia kakkuja! Etsin Oulun seudulta ristiäiskakun tekijää. Teetkö tilauksesta kakkuja? Tai olisiko sinulla suositella ketään jolta saisi tilattua? :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!