lauantai 14. syyskuuta 2013

Donitsikakkua...

Isännällä o pyöriät tännää, kyselin siltä hyvisä ajjoin, että järjestettäänkö juhulat, mutta jupisi vaa, että mitä halavatun juhulimista täsä o... oli närreissää ikkääntymiselle, ku sillä o menny lähinäkö nii joutuin :D :D ja meinasi, että ulukonäköki o menny vaa mää sannoin, että mulle oot kommein mies elläissää <3

Siis jos joku ei halua juhulia, ni sitä pittää kunnioittaa, musta se o vähä moukkamaista tunkia paikalle, vaikka ei juhulia ois järjestänykkää, kukin tavallaa....kuulin sitte etukättee, että kalakaverit ois tulosa sen kuitenki hakkeen leiritulille istuskellee, aattelin että siitä se kyllä tykkää ja luppautuin tekkeen kakun sinne ja jottai pikkusuolasta niille mukkaan. Sannoin saaneeni kakkutillauksen ja tein Homer Simpsonin koristeeksi ja siihe silimänlummeeksi 60-v numerot, vitosen kuivatin piilosa... täyestä meni ku väärä raha ja ylläri säily loppuu asti... kakusa o mansikkatäyte, päälle laitoin suklaatuorejuustua ja kinuskia, mun kakuksi tämä o varmaa makiampaa ku tavallisesti. Sokerimassalla oisin saanu siistimmän, mutta ku sitä ei saanu käyttää...


Täsä kakku vielä iliman rösseleitä....


Ja täsä koriste vähä lähempää...


Pikkupitsoja tekkiin kinkkutäytteellä, johon tuli kinkkua, tonnikallaa, paprikaa, purjua ja ananasta, Auraa ja emmentaaliraastetta... sitte kanapitsoja, joihi laitoin pariloitua kannaa, persikkaa, vuohenjuustua, juustoraastetta ja pikkusen Paholaisen hillua... slurps! Onpaha jottai syömistä, jollei oo kallaa tullu :D

Eilen tekkiin töistä tullesa kanapastaa, joka o nopia arkiruoka. Ostin kaupasta kokonaisen grillatun broilerin, palastelin siitä parraat palat ja se o aina vakio, että meijän karvasille kavereille perkataan loppu :D Makaronin keitin puolikypsäksi, sen jäläkeen nakkasin kanapalat siihe, pikkuse soijakastiketta, chiliä, sitruunapippuria ja suolaa... hmmm, ja paprikamaustetta kans. Sitte kermaa jatkoin veellä, mulla ku ei ollu yhtään maitua kaapisa ja siihe pari kanamunnaa, juustoraasteet päälle ja 200 astetta, nuin 15-20 minnuuttia... hyvvää ja heleppua!! Tämä ei nii kuvvauskeleposta ruokaa oo, mutta laitan kuvan kuitenki, ku sain tuon kuumasta ruuasta nousevan höyrynki kuvvaan.... taas pakko sanua, että mää rrrrrakastan tätä mun Samsungia, iha huippu kamera o puhelimesa!!!


Komiat ilimat o tälläki viikolla ollu, nyttenki mittari näyttää 18 astetta, ei hullummi ku ollaa jo syyskuun puolivälisä... moon alakanu jo laskeen päiviä talavipäivänseisauksee, se auttaa mua kestämään tämän pimiän ajan :D Tämän päivän jäläkeen h-hetkee o tasan 98 päivää ja sitte päivä taas alakaa jatkumaa!!! <3 Sitä ootellesa meillä o enne lenkkiä tyttöjen kaunistautumista, kynnen leikkuu, korvien putsaus ja turkkien harjaus, nii että halipatsui kaikille täälä piipahtaville!!!


11 kommenttia:

 1. Ihanan kakun olet taas tehnyt. Olet kyllä taitava. Mahtavat eväät teit myös miehille sinne leiritulille. Varmasti tykkäsivät? Kiitos myös tuosta kanapastan ohjeesta! Musta on tullut niin surkee ruoanlaittaja, kun Mikko tekee melkein poikkeuksetta ruoan. Tuota täytyy kokeilla, kun Mikko on työreissussa.

  VastaaPoista
 2. Siis kerrankin löytyi ihiminen, joka odottaa päivien pitenemistä yhtä fanaattisesti kuin minä. Minä jopa ostan aina vuoden alussa Yliopiston allakan, josta näkee tarkalleen, miten se aurinko ottaa pikkuhiljaa vallan.

  Pimeys, syksy ja talvi on niin masentavaa...

  VastaaPoista
 3. Ihanat herkut teit kalastajien evääksi! Namnam.

  Tuo kanaherkkukin näyttää herkulliselta ja tällä viikolla taidan ottaa oppia täältä! Teen siis kanavuokaasi..

  VastaaPoista
 4. Kylläpä teit herkulliset eväät! Ja tuo kakku on aivan SLURPS!! Ja niin tarkasti tehty koriste. :)

  VastaaPoista
 5. Vastavierailulla.. :) Täältä löytyikin samantein todella herkullisen olonen kakku. Ja ihan mahdottoman hiano koriste :)

  VastaaPoista
 6. Hahah toi kakku! Ihan mahtava!! :-D Pikkupizzoja pitäiskin tehdä taas joku viikonloppu, ne on niin kivoja :-)

  VastaaPoista
 7. Hieno kakku! Käväs tuo puoliskokin ihailemassa Homeria, se kun tuntuu olevan idolina hänelläkin :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanaiset blogiystäväni, kommentit o aaaaina niiiiiii tervetulleita!!! <3

  VastaaPoista
 9. kylläpä on hupaisa kakku,tosi upea :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!