sunnuntai 12. elokuuta 2012

Niko Alexander


Nyt o Mummin Kulta nimen saanu, ku o viime syksystä asti sanottu Wilihoksi, ni mennee hetki, että kieli taipuu mukkaan... se o vähä niinku vuosi vaihtuu, ni sitä hetken aina kirjottaa vanahan vuosiluvun, ennen ku uuteen oppii :D Oikeen komia nimi, pikkutyyppi oli koko ristiäisten ajan tyynen rauhallinen, katella öllisteli ja ite kasteen ajan nukku sylikummin sylisä ku uppotukki... sen jäläkeen alako julumettu valokuvvaamine ja vauveli vaihtu sylistä toiseen, mutta ei se harmittanu pikkumiestä ollenkaa...

Pikkuleivistähä moon laittanu kuvvaa jo aikasemmisa postauksisa, poropiirakat jäi kuvvaamatta, ne meni ku kuumille kiville, mutta ne oliki älyttömän hyviä, poika tilasi niitä häihin (millonkaha ne o?) rekkalastillisen! Pakko sanua, että kostutus oli kaikisa kakkuisa täys kymppi, vaikka ite sanonki, mutta olin niiiiiii pettyny täytekakun ulukonäkköön... olin jo kaapimasa kaikki pois, että vatkaan uuet kermat ja alotan alusta, mutta ei kertakaikkiaa ollu aikaa ku oltiin muutenki jo vähä myöhäsä :/ Kukat oli niiii sievät lautasella, mutta en osannu niitä asennella kakun päälle. Ja se onki se taitolaji, sommitelmien teko... pittää ens kerralla sommitella ne leivinpaperista leikatulle kakun kannen muotoselle palalle, ennen ku ne länttää kakun päälle, auttaskohan tuo... no mutta kute sanottua, ni maku oli oikeenki hyvä!!

Liha- ja kalakakut...


Täälä o muute loistava ilima, kerrassaa mainio... istuskelin tuosa kuistilla ristikkolehen kansa, ni ihan kuuman pukkasi... nyt lähetään käymään tyttären ja lempivävyn luona (selevennyksenä, että meillä ei siis oo ku yks tytär ja näi ollen yks vävy :D) iltakahavilla, Ida o jottai herkkua leipassu, keneltä lienee periny leipomistaijon 8).

Mukavaa työviikkua ja lomaviikkua semmosille, joilla mokomaa vielä o!

19 kommenttia:

 1. Täydellisen kauniit kakut ja ihanat pursotukset:-)

  VastaaPoista
 2. Nuo siun voikkarit :o Voi hyvänen aika sentään että ovat tyylikkäitä ja upeita ja kaikkea, miun naama venyy kateudesta ja ällistyksestä aina useamman sentin näitä katsoessa ;)Ja kaunis on tuokin makea kakku!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos tytöt, ihanista kommenteista! Ne o tämän leipomishomman suola, sanaset "kollegoilta". :D

  VastaaPoista
 4. Oi, minä niin tiedän tuon tunteen! Itsellänikin kesti taannoin melkoisen pitkään tottua oman (!) pojan viralliseen nimeen, kun oli jo kuukausien ajan tullut kutsuttua häntä työnimellä; tuntui jotenkin haikealta luopua sen käyttämisestä. : ) Vaan oikein hienon uuden nimen on Mummin Kulta nyt saanut, onnittelut!

  Tiedätkö muuten, mahtaako Bloggerissa olla nyt jotakin häikkää vai onkohan vika täällä omalla koneellani, kun blogien kuvista on viime päivinä näkynyt vain osa? WordPressin ja vaihteeksi jopa Vuodatuksen kuvia pystyn kyllä tiirailemaan ongelmitta. :-o

  VastaaPoista
 5. Komea nimi pienellä! Kyllä tuolla kelpaa...

  Ja nämä kakut on niin upeat! Upeampia voikkareita ei kai voi ollakaan.

  VastaaPoista
 6. Komia on nimi pienellä prinssillä <3

  Tosi kauniita kakkuja olet taas tehnyt eikä minusta tuossa täytekakussakaan ole mitään vikaa...KAUNIS!

  VastaaPoista
 7. Kaunis nimi ja helppo Nikoa kutsua!
  Mikähän vika noitten upeitten kakkujen ulkonäössä on????? Hyvät hyssykät, miten kauniita ja niinkuin kerroit makukin oli kaikissa hyvä. Äläs vähättele yhtään itseäs!
  Kyllä pojan ja miniän kelpaa tuommosen ihanan mummin kanssa!
  Lämpimät onnittelut hienoista tarjoiluista!

  VastaaPoista
 8. Onnea vaan "mummin kullalle" hienosta nimestä :)
  Ja mitään vikaa en kyllä kakusta löytänyt. Nyt olet kyllä liian kriittinen itsellesi!!Kaikki kakut todella kauniita!

  VastaaPoista
 9. Kakkuhan on kaunis! Ja koristeet näyttävät upeilta :-) Voileipäkakuista puhumattakaan.. nam!

  VastaaPoista
 10. Nonniin....komia on nimi Mummin Kullalla. Ja Mummi on leipassu hienot kakut. Vikkaa niistä ei varmaan oo, mutta ku tuo itsekritiikki on niin kovaa.

  VastaaPoista
 11. upeat kakut,ja mitä se höpäjää,koristelu on niin kaunis!!Ja komia nimi pojalla...meillä likkoja kutsutaan vieläkin välillä ''työnimillä''jotka olivat käytössä ennen varsinaisia kutsumanimiä :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä on kertakaikkiaan upeat kakut, ei paremmasta väliä!

  Onkin pitkään ollut hiljaista tämän blogimaailman kanssa, mut nyt pitää pikkuhiljaa palailla toisten blogeihin ja päivitellä näitä uusia osotteita. Mie se vielä olen vuodatuksessa, toistaiseksi. Olen kyllä miettinyt tänne bloggeriin siirtymistä, saapas nyt sitten nähä kuinka käy ;)

  VastaaPoista
 13. Heippa Ystäväiseni!

  Mitä kuuluu? Blogissani on sinulle jotakin ;)

  VastaaPoista
 14. Mitä mummille ja mummin kullalle kuuluu? Oletko jo päässyt lapsenlikaksi?

  VastaaPoista
 15. Voi miten ikävä kuulla, että Sinulla on ollut huono syksyn alku ja paljon vastoinkäymisiä.
  Toivon, että asiat järjestyvät ja että huumorinkin avulla selviät ikävästä elämänvaiheesta.

  Jaksamisia Sinulle.

  VastaaPoista
 16. Käyn täällä usein kurkkimassa josko olisi uusia päivityksiä tullut! Toivottavasti siellä on kaikki hyvin, mukavaa syksyä! :-)

  VastaaPoista
 17. Missäs Anne piileksii? Ettei vaan ole karannut etelän lämpöön näistä vesikeleistä?

  VastaaPoista
 18. no varmasti osaat tehdä yhtä hienon!!! ihania voileipäkakkuja, taidankin ottaa näistä ideoita ensi viikonloppua varten :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!