Perunaohojeen otin täältä, oli heleppo ja hyvä, tämmösistä ohojeista mää tykkään, jos o kilometrin pitune aineslista, ni mulla loppuu mielenkiinto, pakko saaha hyvvää helepommallaki... mulla oli jo esillä Mimosan lihapullaohoje, mutta kyllä mulla meni säätelyksi...
Ite asiasa mun etellissee lihapullataikinaa lissäyksenä tähä tuli fetamuru ja pilikottu tuore persilja ja täsä ei ollu sitä sipulikeittoainesta... nii ja täsä oli puolet sika-nautaa ja puolet nautaa... varmaa siksi ku ei ollu sitä sipulikeittoainesta, ni nämä ei pysyny iha yhtä hyvi kasasa, mutta maku oli herrrrkulline... pullat paistoin uunisa, ensi tietenki paistinpannulla pikkune koepulla, että onko maut kohillaa...
Elikkä tulokseksi näistä pullatestailuista tuli se, että teen lihapullat sillä ensimmäisellä ohojeella, mukkaan fetamuru ja persilja... jauheliha voi olla joko sika-nautaa tai puoleksi nautaa, ei siinä mun mielestä kyllä suurta erroo ollu, katotaa mitä o saannilla sitte ku kaupoilla käyn... mutta täsä muutama kuva, tuo perunasalaatti passas lihapullien kansa ku nokka päähä ja oli kylymänäki tosi maukas...
Nyt kötöllee, kello o jo palijo, nähellää taas!
Herkullisia sapuskoita! Namnam...
VastaaPoistaMulla on kreikkalainen lihapullaresepti, johon tulee myös sitruunankuorta ja se antaa persiljan kanssa kivan säväyksen.
Tulossa on herrrkulliset häät!
Joo sitruunan mää jotenki yhistänki reikkalaisee ruokaa, nuisa perunoisa oli sitruunakastike... nämä kyllä passas yhtee ku nokka päähä, moon sammaa mieltä, että jos mun kokkaukset onnistuu, ni kyllä ne häät hyvästä ruuasta muistettaa :D :D
PoistaNo jo herkullisen näköstä. Ihan tullee vesi kielelle. Onko sulla linkkiä tuoton satsikiin? Mää oon joskus tehenyt sitä, mutta se oli liian valakolöökistä, vaikka tykkäänki siitä. Mutta liika on liikaa.
VastaaPoistaJoo valakosipulia pittää olla, mutta liika o liikaa, tällä ohojeella tullee hyvä tsatsiki
VastaaPoistahttp://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/1143/Tsatsiki/
Mitä herkkuja taas... katteeksi käyp...
VastaaPoistaMuuten minullakin on yksi hyvä pullerovinkki... jos niinku tarviit vielä testattavia. Creme cuisine sipulisekoituta taikinaan mukaan niin tulee muuten hyviä!
Oho, eipä ois tullu mielee, kuulostipa hyvälle!! Siis tulleeko siihe sipulikeittoainekset mukkaa vai mitä??
VastaaPoistaSulta mää Leena haluaisin kurssituksen kerroskakun teosta, et nää semmosta kurssia ois järjestämäsä, heti kyllä ilimottautusin?!?
Kannattaa tosiaan kokeilla. Ei tuu sipulikeittoaineksia, vaan tuota sipulisekoitus cuisinea ja oon tainnu vielä sipuliaki laittaa.
PoistaEi kyllä ole kerroskakkukurssia suunnitteilla, mutta kylläkai nää ossaat ilmanki sen tehdä. Ei oo mittään rakettitiedettä. =)
Kyllä on herkulliset sapuskat! Nälkä tulee katsellessa!! :)
VastaaPoistaTsatsikia pitäis kyllä kokeilla, vaikka kaikenlaisia lisukekastikkeita teenkin usein niin jostain syystä se on jäänyt testaamatta :O
Ihanaa sapuskaa!
VastaaPoistaKiitos tytöt, herkullista se kyllä oliki, kieli meinasi mennä mukana :D
VastaaPoistaVoi Leena, moon nii kauhuissani siitä kakun teosta, ettei tosikaa, milijoona kysymystä asian tiimoilta... nuorelle parille oon esittäny, että ihan niinkö tietäsin mitä oon tekemäsä, eikä mittää hajua, mite ne jutut tapahtuu... nii, että kyllä se rakettitieteeltä vaikuttaa!
No aivan taatusti osaat, siitä ei eppäilystäkään! Rva V:n vanhassa blogissa oli tosi hyvät ohjeet, kannattaa ne vilkaista!
PoistaNappasin perunasalaatin mukaan..kiitokset!! Ihania herkkuruokia ja mikä kakku tuossa edellisessä postauksessa!!
VastaaPoistaKylläpä sinulla on intoa ja tarmoa testailla näitä häätarjoilun sortteja pienintä piirtoa myöten,toki ymmärrän kuinka suuri ja tärkeä juhla on tulossa. Ja tässähan pääsee tavallaan kuokkavieraaksikin, kun poimii sinulta parhaat reseptit,niin että suurkiitos!
VastaaPoistapitääpä kokeilla ,kivan kuuloinen ohje...on se jännä,että välillä kun teet lihapullataikinan(esim.kokeilet uutta) pullat ei tahdo pysyä kasassa
VastaaPoistaKiva kun olit piipahtanut blogissani pitkästä aikaa,Ihanaista kevään odotusta sinne myös =)