Kevättä rinnasa iha tojenteolla, pakkasta o kyllä vaikka muille jakkaa, mutta niiiiii mahtava auringonpaiste, että vängellä alakaa laulattaan, mukavia työuutisiaki sain äsken, niistä tuonnempana :D Apukokkiki o lomalla pari viikkua, alanki nyt valamistellee kokkailuja, iliman tämän pitempiä jaarituksia, pietää lippu korkialla ja nautitaa elämästä! Mutta ei musta näi helepolla päässe, muutaman ruokakuvan laitan kuitenki...
Kanatortilloja...
Kaupasta löyty ensimmäiset uuvet potut, egyptiläisiä olivat nämä, justiinsa savustimesta tulleen lohen ja tillillä maustetun hollandaisen kansa veivät melekeen kielen mennessää, välisä saa kyllä olla hyvillää, että se kieli o toisesta päästä nii hyvin kiinni, monasti ois mukana menny!
Valion ohojeella testasin roileririsottua, siinäpä ei valakkaria käytetty ollenkaa, vaa hapokkuutta saatiin appelsiinilla ja sitruunalla, jolla mää limen korvasin. Nii oli hyvvää, että tämä jäi meijän listoille pysyvästi, suosittelen testaamaan!
Digestivemurua, hunajalla glasseerattua bannaania, marenkia, mansikkaa,
kermavaahtua ja pistaasimurua....
Nämä sun ruoka-annokset näyttää ihan huippuravintolan annoksilta! Minä yritin kerran kuvata jptain vähä erikoisempaa ruokaa ( jos vaikka ruokablogia joskus innostuisin pitämään) ja siitä tuli ihan kamalan näköinen sörsselikuva. Hyvä ruoka näytti ihan sotkumössöltä :D :D
VastaaPoistaTita <3 Nyt kyllä vähä liiottelet, mutta kiitos kaunis, kovasti yritän tehä kauniita annoksia, mutta kahestikkaa ne ei näytä sille ku mun mielesä, vaa harijottelu jatkuu, joskus kyllä oon saanu hihkua, että voi ku kaunis annos :D
PoistaKaunis kakku, mutta nuo annokset sai veden kielelle! Wau!
VastaaPoistaTerkuin Soikkuu, Oivalluksia aidanreunalta -blogista. :)
Heissan Soikku vaan, kiitos kovasti ja kiva köö kävit, määkipä heti ehtiessäni tuun visiteeraamaa sun blogisa! :)
VastaaPoista